طرح حذف #تنوع_مدارس طی دو هفته اخیر با مطرح شدن از طرف نمایندگان مجلس، واکنش موافقان و مخالفان بسیاری را همراه داشته است.
طی این طرح دولت، مکلف شده است که حداکثر تا پایان سال تحصیلی جاری کلیه واحدهای آموزشی تحت مدیریت خود را منحصرا به دو صورت #دولتی و #غیردولتی اداره کنند.

?نظرات مخالف این طرح حول چه محورهایی است؟??

➖عابدینی، معاون دبیرکل شواری عالی آموزش و پرورش :
راهکار استقرار عدالت در نظام آموزشی کشور را ورود معلم #با_کیفیت و افزایش سطح کیفی دیگر مدارس دولتی می‌داند و معتقد است این میزان تنوع مدارس به شکلی که اکنون مطرح شده است، را نداریم.
وی معتقد است:
➖ ما دو نوع مدرسه داریم؛ دولتی و غیردولتی که برای برخی مدارس دولتی شیوه‌های متفاوتی برای اداره پیش بینی شده است؛ از هیئت امنایی گرفته تا برخی مدارس خاص چون نمونه دولتی. بنابراین برداشت فعلی از تنوع مدارس درست نیست و ما ۱۸ نوع مدرسه نداریم بلکه دو نوع مدرسه با شیوه‌های اداره متفاوت وجود دارد.

➖فاطمه مهاجرانی؛ رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان :
#تدریج_‏گرایی منطقی، مهم است و نمی توان به یکباره رفتار کرد. نمی توان نهالی که بیش از ۵۰ سال ریشه دارد را یکباره از جا بکنیم. ‏سابقه کاری برخی مدارس تیزهوشان مربوط به دهه ۴۰ است و این مصوبه قانونی تعارضاتی با #اسناد_بالادستی دارد که سند ملی راهبردی نخبگان از این جمله است.
?نظر شما در این خصوص چیست؟

پشتیبانی مدارس ایران منمشاهده نوشته ها

Avatar for پشتیبانی مدارس ایران من

ایران من ادای دین ما در جهت برآوردن وظیفه اخلاقی و مسئولیت اجتماعی به کودکان مناطقی است که به واسطه زندگی در نقاط دور از مرکز، دور افتاده نامیده، به حاشیه رانده شده اند و مورد بی مهری و محرومیت قرار گرفتند تا یاد بگیریند و بگیریم که همه خاک این وطن با ارزش است و آنچه این خاک را بارور می کند اراده، دانش و کوشش جمعی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *