در مراسم رونمایی از طرح نخستین مدرسه توسعه پایدار ایران
بهبود محیط کسبوکار در گرو تحول نظام آموزشی است.
پدرام سلطانی در مراسم رونمایی از طرح نخستین مدرسه توسعه پایدار ایران گفت: زمانی که با نگاهی آسیبشناسانه به مسائل اقتصادی نگاه میکنیم متوجه میشویم که سنگ بزرگی به پای توسعه اقتصادی کشور بسته شده و آن توسعه نیافتگی فرهنگی و آموزشی است.
مؤسس پویش «ایران من» ضمن اشاره به فعالیتهای این پویش در حوزه مدرسهسازی در مناطق مرزی و کمتر برخوردار، اظهار کرد: ما در فاز اول فعالیتمان، در نظر داریم که 100 مدرسه را در نقاط کمتر برخوردار کشور احداث کنیم، که تاکنون 40 مدرسه از آنها افتتاح شده است.
یکی از بحثهای دیگری که دنبال میکنیم احداث مدارس توسعه پایدار است که طرح آن به صورت پایلوت در 3 استانِ سیستان و بلوچستان، کردستان و کرمانشاه انجام خواهد شد.
پدرام سلطانی درخصوص مدارس توسعه پایدار گفت: شعار ما در احداث مدارس توسعه پایدار این است که مدرسه کانون توسعه روستایی است؛ مدرسه توسعه پایدار جایی نیست که کودکان در آن تحصیل کنند و بعد رها شوند.
وی افزود: مدرسه اگر بخواهد در توسعه نقشی مؤثر ایفا کند، نباید فقط در خدمت کودکان باشد، بلکه باید تبدیل به محل رفتوآمد و گردهمایی اهالی روستا شده و به کانونی برای آموزش مهارتهای زندگی تبدیل شود.
از ویژگیهای مدارس توسعه پایدار جذب مشارکت عموم ذینفعان است، به این معنا که کلیه ذینفعان اعم از دانشآموزان، والدین آنها، اهالی روستا و سازمانهای مردمنهاد باید در ساخت مدرسه توسعه پایدار مشارکت داشته باشند تا نسبت به سرنوشت آن مدرسه نیز تعهد داشته باشد.
وی تأکید کرد: چنین مدرسهای میتواند منجر به توسعه آموزشی و فرهنگی شده و در مرحله بعدی با توسعه مهارتهای فردی مسیر توسعه اقتصادی را نیز هموارتر کند.
متن کامل را با هم بخوانیم:
http://otaghiranonline.ir/news/10646
بدون دیدگاه